Blogs
Kinderfeest

MAGISCH KINDERFEEST

MAGISCH KINDERFEEST

Een magisch verjaardagsfeest voor je kind

Als ouder wil je dat je kind een onvergetelijke verjaardag heeft. Wat is er leuker dan een magisch feest? In deze blog geven wij enkele tips over de populairste magische kinderfeesten en decoratiesets. 

Verras je kind op een magische wijze

Begin de dag meteen goed door je kind te verrassen in de ochtend. Denk bijvoorbeeld aan een ontbijtje op bed of zin 'lang zal hij/zij leven'. Maak deze ochtend nog specialer door de avond van tevoren het huis te versieren met ballonnen en slingers. 

Let wel op met helium ballonnen, deze blijven niet lang genoeg hangen. Blaas helium ballonnen pas op net voor het feestje begint.

Twijfel je nog welk thema het beste bij jou kind past? Hieronder bespreken we de vijf meest magische thema's.

WIST JE DAT: veel van onze decoratie herbruikbaar is? Zo kan je oneindig vaak je feestje vieren met de geweldige feest sets! Laat folie ballonnen leeglopen, vouw papieren decoratie op en doe de slingers terug in de doos. Bij de volgende verjaardag die je viert met hetzelfde thema heb je alleen nog ballonnen nodig. 

Een fantastisch unicorn feest!

Is jouw kind ook een groot fan van eenhoorns, glitters en roze? Kies dan voor onze eenhoorn decoratie set! Met onze XL-eenhoorn verjaardag set kom je aan niks tekort. De set bevat verschillende kleuren ballonnen, feestelijke slingers, folie ballonnen en confetti ballonnen. Naast versiering bevat deze set ook genoeg extra's om het feestje compleet te maken. Denk aan eenhoorn bordjes, bekers, servetten, maskers, sleutelhangers en armbandjes. Om het nog leuker te maken, hebben we ook een haarband en sjerp voor de jarige! Met dit pakket ben je voorzien van een onvergetelijk kinderfeest!

Wil jij het feestje liever iets kleiner vieren? Denk aan onze luxe eenhoorn verjaardag set. Deze set bevat onder andere ballonnen, waaiers, lampionnen, folie ballonnen en slingers. Kleur de ruimte roze en goud met onze prachtige decoratie en vergeet niet om te gekke selfies te maken met de bijbehorende photobooth props. 

Voor de meest onvergetelijke kinderfeestjes hebben we hieronder een aantal producten. 

  1. Verras je kind met een mega folie ballonnen van een eenhoorn die te vinden is in een van onze ballonnen sets. Deze ballon is maar liefst 117 cm!
  2. Versier de entree, woonkamer of je tuin met de roze en wit lampionnen set.
  3. De roze & wit ballonnen set is de perfecte uitbereiding voor het eenhoorn thema als je meer ballonnen nodig hebt. 
  4. Wil je meer thema ballonnen? Dan is de eenhoorn ballonnen set perfect! Deze set bevat twee grote folie ballonnen en dertig eenhoorn ballonnen.
  5. Vergeet niet de eenhoorn taart toppers voor een wow-moment als je de taart op tafel zet. 

Zwem als een zeemeermin!

Beleef samen met je kindje de magische onderwaterwereld met onze zeemeermin verjaardag set! Versier de ruimte met folie ballon schelpen en zeemeerminnen. Hang de muren vol met bijbehorende slingers en versier de taart en cupcakes met leuke toppers. Creëer een fotohoekje om grappige foto's te maken met de photobooth props. En voor de jarige 'kleine zeemeermin' is er een mooie sjerp. 

De zeemeermin ballonnenboog heeft paarse en blauwe ballonnen, folie ballonnen, een grappige kwal lampion. Een ballonnenboog is perfect voor een fotohoekje, bij de hapjes tafel, bij de entree van het feestje of als wow-factor om jou decoratie skills te laten zien. 

Wil jij nog meer decoratie om de ruimte te vullen?

  1. Bekijk onze paarse ballonnen set.
  2. Voeg de zeemeermin lampionnen set toe aan je feest. Deze lampionnen hebben kleuren die perfect bij de decoratie set en ballonnenboog passen.

Alle kleuren van de regenboog

Speciaal voor onze zonnetjes hebben we een kleurrijke regenboog decoratie set! Met deze set haal je alle vrolijkheid in huis. De set bevat pastel ballonnen, folie ballonnen, kleurrijke slingers en cake toppers. 

TIP: Hang de ballonnen in de vorm van een regenboog op de muur. Dit geeft een extra leuk effect!

Voeg nog meer kleur toe aan de ruimte met de regenboog ballonnenboog met crêpe papier slingers. Kies een leuk plekje uit in de ruimte en ontwerp jouw prachtige regenboog met de papieren slingers. Gebruik de witte ballonnen om een wolk te maken en laat de gekleurde slingers uit de wolk hangen. Deze plek is nu een prachtige achtergrond voor verjaardagsfoto's!

Kan je niet genoeg krijgen van deze vrolijke kleurtjes?

  1. Gebruik de ballonnen set als je meer ballonnen wilt.
  2. Versier de entree, ruimte of tuin met deze kleurrijke lampionnen.
  3. Vul de lege ruimtes met dwarrelende slingers in alle kleuren van de regenboog. 
  4. En vergeet niet de taart te versieren met prachtige cake toppers

Een feestje voor een echte prinses

Haal de mooiste outfit uit de kast want we gaan ons klaarmaken voor een prinsessenbal. Een prinses heeft natuurlijk wel versiering nodig van de hoogste kwaliteit. Gelukkig hebben wij met Fissaly aan alles gedacht. Onze prinsessen set bestaat uit prachtige roze ballonnen, folie ballonnen en verschillende slingers. Zelfs taart en cupcakes worden niet overgeslagen met de goud en roze toppers. Iedereen kan zien wie de jarige prinses is want in de set zit een mooie sjerp. 

Op het feest mag natuurlijk niks ontbreken en zeker niet een roze ballonnenboog. Deze boog bestaat uit ballonnen in de kleuren roze en goud. Plaats de ballonnen boven de entree voor een koninklijke entree voor je gasten.

Extra versiering nodig? 

  1. Bekijk de roze ballonnen set.
  2. Of kies voor de roze en witte lampionnen

Het feestje voor een ijsprinses

Is jouw kindje ook zo'n grote fan van de Disney film "frozen"? Wij in ieder geval wel! Daarom hebben wij met Fissaly een prachtig feestpakket samengesteld. Dit pakket bevat niet alleen ballonnen, folie ballonnen  en slingers maar ook een prachtige kroon en staf voor de jarige ijsprinses.

Extra versiering nodig? 

  1. Bekijk de blauwe ballonnen set.
  2. Of kies voor de blauwe en witte lampionnen

 

Met deze tips ben je gegarandeerd klaar voor een onvergetelijke verjaardag! Maak er een sprankelend feest van. 

 

 

Volgende lezen

DUURZAAMHEID
JUBILEUM

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.