Blogs
Bruiloft

BRUILOFT

BRUILOFT

Een bruiloft op komst

Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis die door veel mensen beschouwd wordt als een van de mooiste dagen van hun leven. Op deze dag geven twee geliefden elkaar het ‘ja-woord’ om de rest van hun leven samen te delen. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze speciale dag hebben wij met Fissaly het een en ander voor je uitgezocht!

DE TROUWTRENDS VAN DIT JAAR

Het trouwseizoen van dit jaar staat voor de deur en er zijn er al een aantal trends te zien in de trouwindustrie. Hier zijn enkele populaire trends van dit jaar:

  1. Kleinschalige bruiloften
    Bruidsparen willen vaker een intieme bruiloft met alleen de mensen die het dichtste bij staan. Door een klein groepje mensen aan te houden kan het bruidspaar meer geld investeren in persoonlijke details.
  1. Duurzaam trouwfeest
    Er wordt regelmatiger gekeken naar duurzame oplossingen om de aarde te beschermen. Dit geldt ook voor bruiloften. Denk bijvoorbeeld aan lokale bruidsmode, organische trouwbedankjes en herbruikbare decoratie. Gelukkig zijn we bij Fissaly op weg naar milieuvriendelijke feestdecoratie. Daarom zijn veel van onze producten herbruikbaar!
  1. Unieke bloemenmeisjes
    Het komt steeds meer voor dat traditionele bloemenmeisjes worden vervangen door vrienden of familie. Deze trend is heel erg populair op sociale media. Er wordt vaak een show van gemaakt wat voor een lach zorgt.  
  1. Fotografie door iedereen
    Deze trend was al opkomend afgelopen jaar en komt dit jaar steeds vaker voor; Geef je gasten wegwerp camera’s en laat de foto’s pas ontwikkelen een jaar na je bruiloft op je eerste trouwdag. Naast de wegwerpcamera’s zien we ook steeds vaker een QR-code naar een google drive waar gasten al hun foto’s kunnen plaatsen. Je verzamelt zo veel meer beelden van je avond.

PERFECTE DECORATIE VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG

De decoratie is een van de belangrijkste onderdelen voor een bruiloft. Het is belangrijk dat je de juiste versiering kiest die past bij jou en je partner. Bij Fissaly hebben wij een ideale set voor het nieuwe echtpaar. Met onze Mr en Mrs decoratie set kan je de ruimte prachtig versieren met een kwastenslinger en ballonnen in de kleuren goud en wit. Ook zitten in deze set twee grote ballonnen met de woorden Mr en Mrs. Laat aan iedereen zien dat jullie getrouwd zijn!

EXTRA TIP: Laat aan iedereen zien wat de nieuwe achternaam is schrijf de nieuwe gezamenlijke achternaam op de ballonnen met stift.

POPULAIRE KLEURSCHEMA’S VOOR DECORATIE

Een bruiloft is een belangrijke gebeurtenis in het leven en de keuze van de kleuren kan een grote impact geven op de sfeer en uitstraling van de bruiloft. Hieronder bespreken we negen verschillende kleurenschema’s voor een bruiloft.

Wit en goud

Witte en gouden kleuren zorgen voor een chique en elegante uitstraling. Wit kan worden gebruikt als dominante kleur en goud als accentkleur. Deze kleurcombinatie is perfect voor een bruiloft met een klassieke en tijdloze uitstraling.

Groen en goud

De perfecte kleursamenstelling voor een bruiloft in de lente of zomer. De groene kleur kan variëren van lichtgroen tot donkergroen, en het goud kan worden gebruikt om accenten en details toe te voegen.

Pastel kleuren

Dit zijn zachte en subtiele kleuren en zijn perfect voor een romantische en dromerige bruiloft. Kleuren zoals lichtroze, babyblauw, mintgroen kunnen worden gebruikt om een lieve sfeer te creëren.

Blauw en goud

Dit kleurschema geeft een verfijnde en elegante uitstraling aan je bruiloft. Gebruik blauw als dominante kleur en goud als accenten. Deze kleurencombinatie is perfect voor een formele, avondbruiloft.

Groen, goud en wit

Dit kleurenschema is perfect voor een tuinbruiloft of een bruiloft in de natuur. Gebruik groen als dominante kleur, goud als details en gebruik wit als neutrale kleur om de andere kleuren te complementeren.

Groen en wit

Perfect voor een rustieke, buitenbruiloft. Deze kleurcombinatie zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling. Het groen zal altijd passen iedere bloem of plant.

Rosé Goud

Rose goud is een populaire en trendy kleur die perfect is voor een moderne en stijlvolle bruiloft. Rose goud kan worden gecombineerd met neutrale kleuren zoals wit of beige of pastelkleuren zoals lichtroze.

Roze en goud

Dit kleurschema is perfect voor een romantische en vrouwelijke bruiloft. De kleur roze kan variëren van lichtroze tot fuchsia en goud kan worden gebruikt voor details.

Zwart, goud en wit

Dit laatste kleurschema zorgt voor een chique en tijdloze uitstraling. Gebruik het zwart als dominante kleur en het goud en wit voor accenten en details. Goud voegt een vleugje luxe toe aan de bruiloft en wit geeft een mooi contrast tegenover het zwart. Deze kleurcombinatie is perfect voor een avondbruiloft.

  1. Lampionnen
  2. Feestpakket XL
  3. Ballonnen

Ben je benieuwd naar ons gehele assortiment voor bruiloften? Klik op de link voor het totale overzicht!

UNIEKE IDEEËN VOOR OP JE BRUILOFT

Veel echtparen willen graag iets unieks op hun eigen bruiloft. Wij hebben hier een paar leuke ideeën! Deze essentiële ideeën en producten wil je niet missen voor je bruiloft.

  1. Houten hartjes gastenboek. Wees origineel en ga voor een gastenboek met houten hartjes. De bedoeling is dat de gasten ieder hun trouwwens voor jullie schrijven op een houten hartje. Deze kan je later in het bijbehorende fotolijstje stoppen met jullie trouwfoto. Geef jullie gastenboek een mooi plekje zodat jullie er altijd op terug kunnen kijken!
  2. Maak je eigen fotohoek! Na het serieuze gedeelte van de bruiloft is het tijd om te lachen en te feesten! Dit wil je natuurlijk op een leuke manier vastleggen. Versier daarom zelf een fotohoek met verschillende slingers en ballonnen. Maak je fotohoek compleet door onze photobooth props toe te voegen! Dit zorgt voor nog leukere foto’s tijdens jullie bruiloft!
  3. Dromerige verlichting voor de avond. Verlichting speelt een grote rol in het creëren van de juiste sfeer en ambiance op een feest. Vul glazen flessen met de flesverlichting van Fissaly. Witte lichtjes geven een dromerige en romantische uitstraling en gekleurde lichtjes geven juist een speelse en levendige uitstraling. Deze versiering is niet alleen sfeervol maar ook een duurzaam en milieuvriendelijk.

Dit was de bruiloft blog! Je hebt nu genoeg inspiratie en unieke ideeën om aan de slag te gaan met het organiseren van de bruiloft. Namens Fissaly feliciteren wij alvast het toekomstige echtpaar en wensen hun nog een mooie tijd samen!

Volgende lezen

1E VERJAARDAG
21 DINNER

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.